Absolwentka żychlińskiej szkoły w ogólnopolskiej śniadaniówce

fot. ZSEU Żychlin
Skończyła technikum żywienia i usług gastronomicznych w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie. Pola Pyzdrowska gotowała dziś w „Pytaniu na śniadanie”.
Absolwentka ZSEU od października ubiegłego roku jest studentką Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere, w której uczy się rocznie tylko 24 najlepszych uczniów klas gastronomicznych. O tym w telewizyjnej „Dwójce” opowiadała dziś Pola Pyzdrowska, jej kolega Kuba oraz Anna Paprocka, odpowiedzialna za projekt Akademii i Cristina Catese, z którą młodzi kucharze mieli okazję gotować w studyjnej kuchni.
Jak informuje Katarzyna Hryciuk, nauczycielka ZSEU w Żychlinie, już 27 czerwca odbędzie się gala finałowa, podczas której wyłoniony zostanie najlepszy student Akademii Mistrzów Smaku.
Szukasz pracy? Kilkaset aktualnych ofert znajdziesz w naszym serwisie ogłoszeniowym.