Dzisiaj jest piątek 24 maja 2019, imieniny: Joanny, Marii, Zuzanny WIADOMOŚCI OGŁOSZENIA (19281) SPORT FORUM FIRMY (5334) PRACA (68) KINA IMPREZY WIDEO
Login:
Hasło:
Przypomnij hasło
zamknij

POGODA

Dziśpogoda
19 / 12oC
Jutropogoda
18 / 10oC
Pojutrzepogoda
17 / 13oC
Pogodę dostarcza twojapogoda.pl

POLECANE:
Spławie. Zderzyły się dwa samochody. Jedna osoba z ... (0)Rokitnikowy projekt się rozwija. Kolejne krzewy na ... (5)

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

Dodano: 3.09.2017 23:07
Źródło: LM.pl

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Znane z kulinarnego show Amelia Nowak, Joanna Krajniak i zwyciężczyni programu – Julka Cymbaluk gotowały dzisiaj w polowych warunkach. Dziewczynkom jako asystenci towarzyszyli: wiceprezydent Konina – Sebastian Łukaszewski, Szymon Salzman – prezes Klubu Sportowego Sparta i nasz przedstawiciel, Paweł Sikorski – członek zarządu portalu LM.pl. Panowie, zdaniem mistrzyń kuchni, spisali się bardzo dobrze. Wiceprezydent siekał cebulę, smażył szpinak i pilnował, żeby przygotowany z Joasią quiche, był taki jak powinien. Julka wspólnie z Szymonem Salzmanem ugotowała niezwykle aromatyczną zupę krem z prażoną dynią i podsmażonymi krewetkami (przepis autorski). Natomiast Paweł Sikorski wspólnie z Amelką przygotował deser (eton mess) z bezą i owocami. Przepisy na wszystkie trzy przysmaki prezentujemy poniżej.

Eton mess. Potrzebna są: śmietana 30% – 2 sztuki, 1 serek mascarpone, 10 bez, maliny, truskawki, borówki. Śmietanę należy ubić i zmiksować z serkiem mascarpone. Pod koniec pokruszyć bezy i wymieszać z wcześniej przygotowaną masą. Dodać skropione cytryną truskawki. Później dołożyć maliny, a na końcu deser ozdobić borówkami i listkiem mięty.

Quiche ze szpinakiem: 1 szklanka mąki, połowa masła, 1/4 szklanki wody i szczypta soli. Z tego należy przygotować ciasto, które później trzeba rozwałkować. Szpinak musi zostać podsmażony z solą, pieprzem, cebulą i czosnkiem. Przygotowany trafia na formę z rozłożonym już ciastem. Wszystko należy zalewać sosem ze śmietany i jajek. Całość piec w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.

Krem z pieczonego czosnku. 4 ząbki czosnku skropić oliwą i zawinąć w folię aluminiową. Piec w piekarniku na 200 stopni przez 45 minut. Przygotować bulion warzywny, lub mięsny z liściem laurowym i zielem angielskim. Czosnek jest pieczony w całości. Z każdego ząbka wyciska się środek i robi puree. Należy to połączyć ze śmietanką słodką i bulionem. Zmiksować, żeby powstała zupa krem. Do tego można dodać podsmażone krewetki, prażoną dynię i posypać szczypiorkiem.

Po wspólnym gotowaniu przyszedł czas na muzykę. Scenę opanowała konińska grupa Folk Street i gwiazda "Pożegnania wakacji" Adam Stachowiak.

 

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 
Slajd 1/61

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 1 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 2 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 3 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 4 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 5 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 6 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 7 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 8 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 9 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 10 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 11 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 12 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 13 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 14 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 15 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 16 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 17 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 18 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 19 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 20 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 21 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 22 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 23 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 24 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 25 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 26 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 27 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 28 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 29 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 30 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 31 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 32 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 33 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 34 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 35 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 36 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 37 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 38 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 39 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 40 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 41 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 42 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 43 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 44 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 45 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 46 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 47 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 48 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 49 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 50 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 51 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 52 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 53 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 54 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 55 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 56 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 57 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 58 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 59 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 60 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

następny slajdpoprzedni slajd

 autor: Aleksandra Braciszewska - Benkahla

 e-mail: ab@firma.lm.pl

Chcesz nas zainteresować tematem? Czekamy na sygnały/materiały. Piszcie na alert@lm.pl.

DODAJ SWÓJ KOMENTARZ

max 1000 znaków (0)
max 28 znaków (0)

Twój komentarz może zostać przeczytany przez tysiące osób. Wydawca portalu LM.pl spółka LM LOKALNE MEDIA Sp. z o.o. nie bierze odpowiedzialności za jego treść. Komentarze zniesławiające lub mogące naruszać dobra osobiste osób trzecich grożą odpowiedzialnością karną i cywilną. Osoby pokrzywdzone mogą skutecznie dochodzić swoich praw w organach ścigania i w sądach. Zgodnie z ust. 16 Regulaminu Twój komentarz może zostać opublikowany nie tylko na tej stronie, ale również w innych mediach.
Komentarze nie na temat są usuwane.

POPULARNE KOMENTARZE

frekwencja może nie powala ale na pewno powala dupowlaz wiary i kolesiostwa
Dodano: 3.09.2017 23:41    Przez: ~iiii
Frekwencja nie powala
Dodano: 3.09.2017 23:28    Przez: ~Fghiij
Dlaczego nie ma żadnego zdjęcia i wzmianki o występie konińskiego zespołu FOLK STREET? Podobnie było z Jarmarkiem św. Bartłomieja, także nie zamieszczono żadnego zdjęcia zespołu z występu na konińskim rynku...
Dodano: 4.09.2017 03:36    Przez: ~G.B.

KOMENTARZE

Frekwencja nie powala
Dodano: 03.09.2017 23:28    Przez: ~Fghiij
Mogłeś/-aś dobić ;-)
Dodano: 04.09.2017 08:03    Przez: ~gonzo
frekwencja może nie powala ale na pewno powala dupowlaz wiary i kolesiostwa
Dodano: 03.09.2017 23:41    Przez: ~iiii
Jest gdzies informacja ile kosztowała ta impreza???
Dodano: 04.09.2017 00:40    Przez: ~cdn.
Ale wiocha... Strata czasu, jak dobrze, że olałem to 😂😂😂
Dodano: 04.09.2017 02:28    Przez: ~On
Zgadzam się
Dodano: 04.09.2017 08:04    Przez: ~.
Dlaczego nie ma żadnego zdjęcia i wzmianki o występie konińskiego zespołu FOLK STREET? Podobnie było z Jarmarkiem św. Bartłomieja, także nie zamieszczono żadnego zdjęcia zespołu z występu na konińskim rynku...
Dodano: 04.09.2017 03:36    Przez: ~G.B.
czy to jest nasz prezydent który powinien zajmować się sprawami gospodarczymi tak żeby to miasto w końcu ruszyło do przodu? czy tylko jest do niego podobny?
Dodano: 04.09.2017 08:12    Przez: ~htra
Ponoć tak ale mizerne wyniki, będzie nowy market na Zatorzu i to co zrobił
Dodano: 04.09.2017 09:10    Przez: ~kka
W niedzielę, chciałbyś, żeby urzędnik pracował w niedzielę ? Ma wolne i wypełnia sobie czas w miły sposób.
Dodano: 04.09.2017 16:45    Przez: ~I tyle
"W niedzielę, chciałbyś, żeby urzędnik pracował w niedzielę ? Ma wolne i wypełnia sobie czas w miły sposób."Jest mi to zupełnie obojętne czy urzędnik miałby pracować w niedzielę. Inni pracują i dobrze, a urzędnicy to niby święte krowy czy co? Znam to towarzystwo od podszewki i wiem ,że prędzej znajdziesz kulturalnego pracownika w przysłowiowym markecie niż w urzędzie. Miernoty z zawyżoną samooceną i nic więcej....
Dodano: 06.09.2017 07:17    Przez: ~Lukas
A super redaktora nie było ?
Dodano: 04.09.2017 11:05    Przez: ~czytelnicy
jakie tłumy... pożegnanie na miarę "naszego" miasta.
Dodano: 04.09.2017 11:39    Przez: ~jan...
jakie miasteczko, takie atrakcje na zakończenie wakacji :))
Dodano: 04.09.2017 15:40    Przez: ~matipat
Gdzie jest serwowana wyżerka, ja tam jestem, lubię sobie podjeść, nie obciążając własnego portfela, tylko niekiedy po spożyciu większej ilości jadła mam problemy żołądkowe.
Dodano: 04.09.2017 17:34    Przez: ~Ciągle głodna
1 z 2
12>>

NAJPOPULARNIEJSZE WIDEO

UWAGA
zamknij

Próbujesz wgrać za duże zdjęcie.

Wgrywane zdjęcie nie może być większe niż 500 kB.
Spróbuj zmniejszyć zdjęcie jakimś darmowym programem np. dostępnym w systemie Windows programem Paint lub skorzystaj ze strony internetowej: zmniejszacz.pl.
Jeżeli tego nie zrobisz, ogłoszenie zostanie dodane bez zdjęć. Będziesz je mógł dodać później.