Dzisiaj jest czwartek 17 października 2019, imieniny: Małgorzaty, Ryszarda, Gabrieli WIADOMOŚCI OGŁOSZENIA (17909) SPORT FORUM FIRMY (5382) PRACA (43) KINA IMPREZY WIDEO
Login:
Hasło:
Przypomnij hasło
zamknij

POGODA

Dziśpogoda
15 / 12oC
Jutropogoda
15 / 14oC
Pojutrzepogoda
16 / 13oC
Pogodę dostarcza twojapogoda.pl

POLECANE:
Żdżary. Patronka szkoły przybyła z Australii i pos ... (0)Konin. Inspektorzy Transportu Drogowego kontrolowa ... (6)

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

Dodano: 3.09.2017 23:07
Źródło: LM.pl

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Znane z kulinarnego show Amelia Nowak, Joanna Krajniak i zwyciężczyni programu – Julka Cymbaluk gotowały dzisiaj w polowych warunkach. Dziewczynkom jako asystenci towarzyszyli: wiceprezydent Konina – Sebastian Łukaszewski, Szymon Salzman – prezes Klubu Sportowego Sparta i nasz przedstawiciel, Paweł Sikorski – członek zarządu portalu LM.pl. Panowie, zdaniem mistrzyń kuchni, spisali się bardzo dobrze. Wiceprezydent siekał cebulę, smażył szpinak i pilnował, żeby przygotowany z Joasią quiche, był taki jak powinien. Julka wspólnie z Szymonem Salzmanem ugotowała niezwykle aromatyczną zupę krem z prażoną dynią i podsmażonymi krewetkami (przepis autorski). Natomiast Paweł Sikorski wspólnie z Amelką przygotował deser (eton mess) z bezą i owocami. Przepisy na wszystkie trzy przysmaki prezentujemy poniżej.

Eton mess. Potrzebna są: śmietana 30% – 2 sztuki, 1 serek mascarpone, 10 bez, maliny, truskawki, borówki. Śmietanę należy ubić i zmiksować z serkiem mascarpone. Pod koniec pokruszyć bezy i wymieszać z wcześniej przygotowaną masą. Dodać skropione cytryną truskawki. Później dołożyć maliny, a na końcu deser ozdobić borówkami i listkiem mięty.

Quiche ze szpinakiem: 1 szklanka mąki, połowa masła, 1/4 szklanki wody i szczypta soli. Z tego należy przygotować ciasto, które później trzeba rozwałkować. Szpinak musi zostać podsmażony z solą, pieprzem, cebulą i czosnkiem. Przygotowany trafia na formę z rozłożonym już ciastem. Wszystko należy zalewać sosem ze śmietany i jajek. Całość piec w temperaturze 180 stopni przez 45 minut.

Krem z pieczonego czosnku. 4 ząbki czosnku skropić oliwą i zawinąć w folię aluminiową. Piec w piekarniku na 200 stopni przez 45 minut. Przygotować bulion warzywny, lub mięsny z liściem laurowym i zielem angielskim. Czosnek jest pieczony w całości. Z każdego ząbka wyciska się środek i robi puree. Należy to połączyć ze śmietanką słodką i bulionem. Zmiksować, żeby powstała zupa krem. Do tego można dodać podsmażone krewetki, prażoną dynię i posypać szczypiorkiem.

Po wspólnym gotowaniu przyszedł czas na muzykę. Scenę opanowała konińska grupa Folk Street i gwiazda "Pożegnania wakacji" Adam Stachowiak.

 

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 
Slajd 1/61

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 1 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 2 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 3 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 4 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 5 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 6 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 7 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 8 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 9 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 10 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 11 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 12 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 13 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 14 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 15 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 16 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 17 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 18 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 19 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 20 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 21 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 22 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 23 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 24 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 25 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 26 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 27 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 28 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 29 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 30 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 31 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 32 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 33 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 34 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 35 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 36 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 37 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 38 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 39 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 40 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 41 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 42 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 43 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 44 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 45 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 46 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 47 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 48 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 49 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 50 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 51 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 52 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 53 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 54 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 55 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 56 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 57 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 58 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 59 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

Gotowanie przy plaży. W Gosławicach pożegnali wakacje 

slajd 60 z 61

Krem z pieczonego czosnku, quiche ze szpinakiem i eton mess. Takich pyszności można było spróbować dziś w Przystani Gosławice. Na zakończenie wakacji, przy plaży gotowały młode mistrzynie smaku.

następny slajdpoprzedni slajd

 autor: Aleksandra Braciszewska - Benkahla

 e-mail: ab@firma.lm.pl

Chcesz nas zainteresować tematem? Czekamy na sygnały/materiały. Piszcie na alert@lm.pl.

DODAJ SWÓJ KOMENTARZ

KOMENTOWAĆ MOGĄ TYLKO OSOBY ZALOGOWANE

max 1000 znaków (0)
max 28 znaków (0)

Twój komentarz może zostać przeczytany przez tysiące osób. Wydawca portalu LM.pl spółka LM LOKALNE MEDIA Sp. z o.o. nie bierze odpowiedzialności za jego treść. Komentarze zniesławiające lub mogące naruszać dobra osobiste osób trzecich grożą odpowiedzialnością karną i cywilną. Osoby pokrzywdzone mogą skutecznie dochodzić swoich praw w organach ścigania i w sądach. Zgodnie z ust. 16 Regulaminu Twój komentarz może zostać opublikowany nie tylko na tej stronie, ale również w innych mediach.
Komentarze nie na temat są usuwane.

POPULARNE KOMENTARZE

frekwencja może nie powala ale na pewno powala dupowlaz wiary i kolesiostwa
Dodano: 3.09.2017 23:41    Przez: ~iiii
Frekwencja nie powala
Dodano: 3.09.2017 23:28    Przez: ~Fghiij
Dlaczego nie ma żadnego zdjęcia i wzmianki o występie konińskiego zespołu FOLK STREET? Podobnie było z Jarmarkiem św. Bartłomieja, także nie zamieszczono żadnego zdjęcia zespołu z występu na konińskim rynku...
Dodano: 4.09.2017 03:36    Przez: ~G.B.

KOMENTARZE

Frekwencja nie powala
Dodano: 03.09.2017 23:28    Przez: ~Fghiij
Mogłeś/-aś dobić ;-)
Dodano: 04.09.2017 08:03    Przez: ~gonzo
frekwencja może nie powala ale na pewno powala dupowlaz wiary i kolesiostwa
Dodano: 03.09.2017 23:41    Przez: ~iiii
Jest gdzies informacja ile kosztowała ta impreza???
Dodano: 04.09.2017 00:40    Przez: ~cdn.
Ale wiocha... Strata czasu, jak dobrze, że olałem to 😂😂😂
Dodano: 04.09.2017 02:28    Przez: ~On
Zgadzam się
Dodano: 04.09.2017 08:04    Przez: ~.
Dlaczego nie ma żadnego zdjęcia i wzmianki o występie konińskiego zespołu FOLK STREET? Podobnie było z Jarmarkiem św. Bartłomieja, także nie zamieszczono żadnego zdjęcia zespołu z występu na konińskim rynku...
Dodano: 04.09.2017 03:36    Przez: ~G.B.
czy to jest nasz prezydent który powinien zajmować się sprawami gospodarczymi tak żeby to miasto w końcu ruszyło do przodu? czy tylko jest do niego podobny?
Dodano: 04.09.2017 08:12    Przez: ~htra
Ponoć tak ale mizerne wyniki, będzie nowy market na Zatorzu i to co zrobił
Dodano: 04.09.2017 09:10    Przez: ~kka
W niedzielę, chciałbyś, żeby urzędnik pracował w niedzielę ? Ma wolne i wypełnia sobie czas w miły sposób.
Dodano: 04.09.2017 16:45    Przez: ~I tyle
"W niedzielę, chciałbyś, żeby urzędnik pracował w niedzielę ? Ma wolne i wypełnia sobie czas w miły sposób."Jest mi to zupełnie obojętne czy urzędnik miałby pracować w niedzielę. Inni pracują i dobrze, a urzędnicy to niby święte krowy czy co? Znam to towarzystwo od podszewki i wiem ,że prędzej znajdziesz kulturalnego pracownika w przysłowiowym markecie niż w urzędzie. Miernoty z zawyżoną samooceną i nic więcej....
Dodano: 06.09.2017 07:17    Przez: ~Lukas
A super redaktora nie było ?
Dodano: 04.09.2017 11:05    Przez: ~czytelnicy
jakie tłumy... pożegnanie na miarę "naszego" miasta.
Dodano: 04.09.2017 11:39    Przez: ~jan...
jakie miasteczko, takie atrakcje na zakończenie wakacji :))
Dodano: 04.09.2017 15:40    Przez: ~matipat
Gdzie jest serwowana wyżerka, ja tam jestem, lubię sobie podjeść, nie obciążając własnego portfela, tylko niekiedy po spożyciu większej ilości jadła mam problemy żołądkowe.
Dodano: 04.09.2017 17:34    Przez: ~Ciągle głodna
1 z 2
12>>

NAJPOPULARNIEJSZE WIDEO

UWAGA
zamknij

Próbujesz wgrać za duże zdjęcie.

Wgrywane zdjęcie nie może być większe niż 500 kB.
Spróbuj zmniejszyć zdjęcie jakimś darmowym programem np. dostępnym w systemie Windows programem Paint lub skorzystaj ze strony internetowej: zmniejszacz.pl.
Jeżeli tego nie zrobisz, ogłoszenie zostanie dodane bez zdjęć. Będziesz je mógł dodać później.