19 czerwca 2011, 07:25
Gdzie można spędzić samotnie urlop macie jakieś pomysły???
19 czerwca 2011, 12:06
nad morzem
20 czerwca 2011, 21:58
dziwne pytanie.... wszędzie gdzie chcesz, nie ma specjalnych miejsc dla samotnych
28 czerwca 2011, 11:50
ja w tym roku samotnie ruszam w góry :) Konkretnie do ośrodka Geovita w Lądku-Zdrój. Wybrałam to miejsce ze względu na bazę odnowy biologicznej, żeby się troszkę zrelaksować w samotności. Są też z tego co się dowiedziałam korty tenisowe, boiska, więc jeśli zapragnę towarzystwa to na pewno nie będzie problemu, żeby się zintegrować :)
28 czerwca 2011, 12:03
gość pisze:nad morzem
popieram, mam ndzieję, że fajnie spędzę tam urlop :-))
28 czerwca 2011, 15:10
ja jadę 26 lipca do Łeby, samotnie
28 czerwca 2011, 15:13
samotny 30 pisze:ja jadę 26 lipca do Łeby, samotnie
MOZE POJEDZIEMY RAZEM? OCZYWISCIE NIE SZUKAM SPONSRA PLACE ZA SIEBIE ...
28 czerwca 2011, 15:37
CZEMU NIE, WE DWÓCH ZAWSZE RAŹNIEJ NA PLAŻY
20 lipca 2011, 19:10
szukam jakiegoś ciekawego miejsca na samotne wakacje, gdzieś daleko od ludzi i zgiełku miasta. Może znacie takie urokliwe miejsce?
20 lipca 2011, 19:24
milkka pisze:szukam jakiegoś ciekawego miejsca na samotne wakacje, gdzieś daleko od ludzi i zgiełku miasta. Może znacie takie urokliwe miejsce?
Piaski, 15 km za Krynicą Morską. Ostatnia miejscowość po Polskiej granicy na Mierzei Wiślanej - spokój gwarantowany
22 maja 2015, 21:22
Ja trzy lata temu po raz pierwszy wybrałam się na wakacje bez partnera (kilka miesięcy wcześniej rozstaliśmy się). Moja córka często chorowała i pobyt nad morzem był dla niej wskazany. Gdyby nie to to pewnie nie wyszłabym z domu.
Okazało się że w pokoju obok był szalenie przystojny mężczyzna z synkiem w podobnym wieku z drugiego końca Polski. To był mój najlepszy pobyt nad morzem, powtarzamy to każdego roku. Oczywiście spotykamy się też "pomiędzy wakacjami".
Nie obawiajcie się samotnych wyjazdów, to szansa na coś nowego i może najlepszego w waszym życiu :)
23 maja 2015, 14:03
samotny wyjazd to świetna okazja żeby kogoś poznać, trzeba tylko trochę odwagi:)
30 maja 2015, 13:53
Anabel pisze:Ja trzy lata temu po raz pierwszy wybrałam się na wakacje bez partnera (kilka miesięcy wcześniej rozstaliśmy się). Moja córka często chorowała i pobyt nad morzem był dla niej wskazany. Gdyby nie to to pewnie nie wyszłabym z domu.
Okazało się że w pokoju obok był szalenie przystojny mężczyzna z synkiem w podobnym wieku z drugiego końca Polski. To był mój najlepszy pobyt nad morzem, powtarzamy to każdego roku. Oczywiście spotykamy się też "pomiędzy wakacjami".
Nie obawiajcie się samotnych wyjazdów, to szansa na coś nowego i może najlepszego w waszym życiu :)
cos obrzydliwego poprostu zwykłe puszczalstwo bez zobowiązań
30 maja 2015, 22:24
Jeśli jesteś kobietą to najlepiej do jakiegoś SPA, gdzie można się w pełni zrelaksować i zregenerować. Jeśli jesteś mężczyzną, to gdzieś gdzie można zrobić coś typowo męskiego np. miejsce oferujące sporty ekstremalne jeśli ktoś lubi. Wszystko w zależności od upodobań.
31 maja 2015, 19:37
no dokładnie, jest mnóstw fajnych miejsc, dla tych samotnych i nie-samotnych,:)