To prawda,nawet resztki rozumu.gość pisze:Gość pisze:A ty na okrągło PO-desrany i nie wiesz co z tym balastem zrobić.gość pisze:TYLKO NIE POPUŚĆ Z TEJ RADOCHY
MAM TO W **** PISSTOLCU
Oj ty prymitywny trollu,napisz coś konkretnego,a nie straszysz i plujesz obelgami i kłamstwami.Gość pisze:Gość pisze:Zdrożeją paliwo to i wszystko W produkty pójdą w górę
Brakło na pincet plus
Złodzieje PiS rozkradli wszystko
Tak jesteśmy gotowi. Mam 1000plusPodwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
Podwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
Podwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
jak na razie ti twoja duma zdychaGość pisze:Podwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
Chcieli PiS to teraz niech zdychaja
najgorzej mamy z ciemnota kwb pak. Glosowali na tuska a ten ich sprzedal. Teraz zielona energie lansuja a.za chwile beda narzekac ze oplaty w gore idaGość pisze:Złodzieje PiS rozkradli budżet to musza podwyzkami się ratowac
Gość pisze:Złodzieje PiS rozkradli budżet to musza podwyzkami się ratowac
mi juz wyplacono za glosy. Oplacalo sieGość pisze:Podwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
Brakuje kasy na rozdawanie za glosy
Gość pisze:Podwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
Gość pisze:Gość pisze:Podwyzkomat pisze:jak tam kacze lasery? Gotowi na podwyżki od mafii konusa? Starczy na wódkę i tace dla pedofila ?
PiS to największa tragedia jaka Polskę spotkała
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości