gość pisze:Grzyb pisze:gość pisze:W przypadku wybuchu wojny widzowie tvnu będą witać kwiatami najeźdźców.
A widzowie TVP odsprzedają kraj Watykanowi za 500zł. Weź się puknij w czoło, jaki najeźdźca? To nie średniowiecze. Już widzę jak wychodzisz ze scyzorykiem z Aliexpresu na czołgi i F16. W razie wojny nawet byś nie beknął, także nie galopuj ze swoimi ułańskimi fantazjami. Wojnę to masz w kraju, Twój ukochany prezes dzieli naród tak skutecznie, że nie trzeba obcego najeźdźcy- sam roz...li Polskę.
Odezwał się z krwi i kości kolaborant, typowy sprzedawczyk
Jakie znasz jeszcze epitety? Dopisz mi jeszcze geja i lewaka, dzisiaj mnie jeszcze nikt tak nie nazwał, także śmiało. Niby z kim miałbym kolaborować? Wszędzie tylko widzicie wrogów narodu i spiskowców, jak w czasie PRL-u albo obecnie na Białorusi, czy w w Korei Płn. Typowe utarte schematy, te same które działały kiedyś i teraz się sprawdzają. Nawet ciemny lud, czyt. plebs na te same chwyty "idzie" co kiedyś- igrzysk i chleba, dziel i zwyciężaj. Człowiek się nie zmienił. Zamiast papirusa, czy kamiennych tablic używa smartfona, ale ponad 90% nie wie kto go wymyślił i na jakiej zasadzie działa.
Tak samo z politykami- dają Ci 500+, 13-te emerytury, rozszerzają socjal dla leniów i nierobów zgodnie z doktryną, czy się stoi, czy się leży. Ludzie się cieszą, bo nikt nigdy im tyle nie dał i nie interesuje ich skąd się biorą pieniądze. Tak jestem kolaborantem i kolaboruje przeciwko nieudolności ***** na szczycie i popierających ich jeszcze większych ***** na dole tego łańcucha pokarmowego, którzy nie potrafią się zbuntować, bo od dobra Polski bardziej cenią sobie 500zł na miesiąc (dla matematycznych analfabetów- 16zł i 67gr dziennie). Pozdrawiam