Anonymous pisze:JA wiem że jest m.in. na str. PUP, ale czy ten pracodawca jest godny polecenia? Czy czasem nie potrzebuja na miesiąc albo 2 apozniej znow beda szukać?
Anonymous pisze:Anonymous pisze:JA wiem że jest m.in. na str. PUP, ale czy ten pracodawca jest godny polecenia? Czy czasem nie potrzebuja na miesiąc albo 2 apozniej znow beda szukać?
Gość pisze:JA wiem że jest m.in. na str. PUP, ale czy ten pracodawca jest godny polecenia? Czy czasem nie potrzebuja na miesiąc albo 2 apozniej znow beda szukać?
brawo!!!! Z utęsknieniem czekamy aż ty zostaniesz pracodawca!!! Wtedy w końcu będziemy mogli godnie zarabiać!!!!Gość pisze:według mnie żaden pracodawca, który w dzisiejszych czasach proponuje wynagrodzenie za pracę na całym etacie, w wysokości 1500 zł brutto, nie jest godnym polecenia!
na co może dziś wystarczyć zarobek 1500 brutto? bo na pewno nie za godne życie, a nawet na zaspokojenie podstawowych potrzeb życiowych pracownika. głodny i skąpo ubrany pracownik, świadczy o pracodawcy
NAZWIJMY W KOŃCU RZECZY PO IMIENIU. NAWET 1500 NETTO TO DZIŚ WIELKIE GÓÓÓOOWNO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości