autor: Radomir73 » 6 września 2020, 19:23
No nie wiem czemu wielu się brzydzi czy ocenia sex z teściową? Moja teściowa jest Kochana kobieta, traktuje mnie jak członka rodziny i po śmierci teścia zawsze jej we wszystkim pomagałem w domu remonty wszelkiego rodzaju pracę typowe męskie, czasami nocowałem i pewnego razu siedzieliśmy wieczorem przy winku gadaliśmy o wszystkim wyjmowała różne ubrania z szafy które nosiła i te których nie nałożyła wyjela fajny zestaw stanik i majteczki nowe bardzo sexy i też nie założone więc zażartowałem by je włożyła i zobaczyła czy pasują, śmiejąc się wyszła do łazienki i wróciła w samej bieliźnie, widok był ****, podeszłem do niej i mówiąc że super wygląda przytuliłem się poczułem przypływ namiętności, przywarłem ustami do jej ust, wpierw chciała się wyrwać lecz kiedy moje dłonie zaczęły po jej plecach jeździć uległa bez słowa wzięła mnie za rękę i poszliśmy do sypialni i tak to się zaczęło i trwa nadal, to tylko sex, Bzykamy się raz na dwa czasami trzy miesiące, i to wygląda tak że wchodzę do niej robimy to i wychodzę, na drugi dzień witamy się jak ziec z teściową, nigdy nie okazujemy publicznie zachowań kochanków a więc oceniajcie,