Znalazł się ***** spec od bzykania.doswiadczenie-wymień sobię mózg motherfackr.marrcciinn26 pisze:Gość pisze:Połowę przespała a pesztę to sobie dopowiedziała.Wiwat napite laski.
ojjj tam - ze ty sprinter jestes i po 5 minutach juz nie dajesz rady to nie znaczy, ze prawdziwych mezczyzn nie ma ;) ja ze swoja dziewczyna potrafie sie kochac cala noc ( z przerwami na papierosa) ... ale gdy mialem 16 lat tez bylem takim mieczakiem jak ty :) doswiadczenie to sie nazywa - kiedys sie nauczysz :)
Akslafar pisze:Ja szukam dwóch mężczyzn. Weszłam na ten profil, bo mam dość życia jakie mi się zgotowalo. Dziś śnił mi się seks z dwoma mężczyznami. I po prostu tęsknię za tym snem. Sama przez pół nocy dopieszczalam małą no nie dałam rady. Dajcie namiary gdzie najlepiej znaleźć takich dwóch potencjalnych ze srednim
ona002 pisze:Mam ten sam problem, ja bardzo chcę spróbować ale mój mąż nie chce nawet o tym słyszeć........
Chętna pisze:A ja bym tak chciała, ale mój mąż nie chcę się zgodzić :(
K..... pisze:Nie mogę namówić żonę na trujkącik Ja i inny bardzo bym chciał może jakieś propozycje jak ją do tego namówić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości