Kkkkk12 pisze:Witam wszystkich. Pytanie do Panów jak i żon Panów, mianowicie czy wazektomia zmniejsza popęd seksualny? Czy coś zmienia się po zabiegu w sprawach intymnych w związku? Interesują mnie prawdziwe opinie a nie reklama placówki która wykonuję dany zabieg.
Widzę tu paru idiotow się wypowiedziało na temat Wazektomii
Wiec panowie po 2 chcianym dziecku mając 33 lata postanowiłem poddać się zabiegowi
Są różne metody to trzeba z lekarzem przedyskutować ja zrobiłem w szpitalu lekarz zrobił tylko jedno nacięciem robię tez 2 ale jedno wystarczy by przewody zawiązać przeciąć teraz po około 10 dniach zanosisz spermę do badania i tupiesz każda bez obaw nie słyszałem by komuś się coś źródło jsk to zrobi partacz to mogą być komplikacje jak zrobi dobry doświadczony lekarz to masz 100 luksus życie
Tera. O libido kto miał temu nic się nie zmieni kto był słaby ten tez słabi w łóżku zostanie jest tylko popraw psychiczna bo wiesz ze możesz się kobieta bawić możesz się spuścić kiedy chcesz w niż sperma jest trochę rzadsza ale żadna się nie zorientuje jsk jej nie powiesz ja mam to już 20 tal i dupczenie każda która się podłoży bo żadna nie naciągnie mnie na dziecko lubie sex i dlatego to zrobiłem nie zauważyłem żadnych ubocznych skutków wręcz przeciwnie żona zawsze jest dysponowana kocanki tez były zadowolone nieraz pytały dlaczego chce bez gumki ja mowie jak zajdziesz to się Orlenie z tobą wiecie jsk się rupsly po czasie jak nie zachodziły mnie się znudziły wymieniałem na inna i znowu kocham ciebie zajdziesz to się żenię z tobą *** zaraz inaczej nogi rozkładała
Kto ma pytanie w tej sprawie każda wątpliwość wyjaśnię bo to jrss zabieg dla tych co lubią sex nie dla pantoflarza to jest męska decyzja by baba nie szantażowała swoją *** mnie nigdy szwagierka jak się dowiedziała to mnie bez majtek wita cipe daje kiedy zechce a taka święta udawała .