autor: Gość » 23 września 2020, 13:06
Duzo młodych dziewczyn jest prostytutkami zanim założą rodzinę. Podam przykład: kiedy ja studiowałem w Poznaniu na roksie ogłaszało się masę dziewczyn, większość z nich to też pewnie były studentki, wyjechały do Poznania na studia, a po zajęciach na uczelni na stancjach w taki sposób sobie dorabiały. Wiem bo też czasami do tych panienek chodziłem i kiedy gadaliśmy to śmiało mi kilka dziewczyn powiedziało, że tu studiuje i tak sobie dorabiają. Łatwa, przyjemna praca i pieniądze duże. Tak jest przynajmniej w tych duzych miastach gdzie jest dużo uczelni np. Poznan, Warszawa, Kraków itp. Później te dziewczyny po studiach wracają np. w rodzinne strony albo tam gdzie znajdą pracę kończą z tym zawodem i wtedy zaczynają szukać chłopa. Później wychodzą za mąż i wszystko jest ok, może się to wyda, a może nie, taka jest prawda. Przyznam się, że ja miałem 20 lat kiedy pierwszy raz poszedłem do prostytutki, od tej pory czasami chodzę, a teraz mam 32 lata. Niestety to uzależnia, jak alkohol i papierochy. Jak ja na to patrzę to z jednej strony jest wygoda takiego życia chodzenia do prostytutek bo człowiek nie musi się wiele starać, zabiegać o kobiety, idzie się na gotowe, a z drugiej strony już wiem, że raczej nigdy nie będę w żadnym związku, już teraz nie mam potrzeby poznawania nowych ludzi, nigdzie nie wychodzę oprócz pracy i do sklepu hehe. Moja rada jest taka panowie, jesli chcielibyście kiedyś być w stałym związku to nie zaczynajcie chodzić do tych dziewczyn bo to uzależnia, pójdziecie na łatwiznę tak jak ja i będziecie mieć w nosie normalne relacje z ludźmi. Ja tak mam już od 12 lat i trochę załuję. Fakt, że te panny są atrakcyjne, na więcej można sobie z nimi pozwolić w łóżku ale to nie to samo co normalna relacja.