do portas pisze:Mój miał 2 miesiące i nie odpalił. Pojechałem złożyć reklamacje i okazało się że ma wadę favryczną. wymiana na nowy z półki. Jak kiedyś padł mi Bosch to mi przybili złą eksploatację po trzech tygodniach. Chińska robota? weź to targaj tyle czasu z Chin, wszystko byłóby skorodowane, no ale znawców tematu widze jest wszędzie wielu.
Wania z Kazania pisze:do portas pisze:Mój miał 2 miesiące i nie odpalił. Pojechałem złożyć reklamacje i okazało się że ma wadę favryczną. wymiana na nowy z półki. Jak kiedyś padł mi Bosch to mi przybili złą eksploatację po trzech tygodniach. Chińska robota? weź to targaj tyle czasu z Chin, wszystko byłóby skorodowane, no ale znawców tematu widze jest wszędzie wielu.
skorodowany to ty masz mozg, jak sie nie znasz to nie wypisuj glupot, spytaj sie analfabeto motoryzacyjna kogos kompetentnego czy akumulator moze skorodowac...
mIKSTO pisze:Też kupiłem Tuborga, w sklepie w Lesznie. Trochę się obawiałem, ale sprzedawca miał dobre argumenty za, więc kupiłem. Wg. Mnie centra, bosch, varta itd jadą już teraz na marce, natomiast firmy takie jak tuborg " bardziej się starają" bo im zależy na pozyskaniu nowych klientów. Czas pokaże...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości