Witaj,nie bede owijac w bawelne nie naleze do osob szczuplych,ale mam serce i potrafie kochac.Mam17lat,ale wiele razy juz sie zawiodlam....Nie mam szczescia w milosci,ani nawet w przyjazni.Jestem soba i wielu nie potrafi tego zaakceptowac.Nie ma tu Twojego adresu,a moze nie wiem gdzie bo sie na tym nie znam.Ja jestem z okolic Kazimierza Biskupiego.Pozdrawiam i wiem,ze nie odpowiesz,ale zawsze mozna sprobowac paNiebieskooki pisze:Hej mam 19 lat mieszkam w Koninie. Chetnie poznam kogos... kto zmieni moje zycie... osobe ktora wie co to jest milosc... i to sie dla niej liczy :) Osobe ciepla wrazliwa i sympatyczna :)))
A cos o mnie... hmm 175 cm niebieski oczy brunet... ktory trafia na pechowe dziewczyny... lubie spedzac z dziewczyna czas... ogladanie wieczorem filmow spacerki jakas imprezka. No i oczywsicie wierny chlopak ktory szuka prawdziwej milosci... bo bardzo brakuje mu kogos kto pokocha ... ;)
O to mo e-mail niebieskooki1987@onet.eu Zainteresowane napiszcie cos o sobie :))) <papa>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości