Myślicie,że warto jest inwestować w perfumy feromonowe? Reklama to jedno ale chciałbym poczytać czy ktoś z Was miał swoje własne doświadczenia w tym temacie?
Proszę opinie osoby, które ,,wabiły" albo te, które zostały ,,zwabione" o ile są tutaj :)
Ludzie pisze:Jak nie wrzucisz fotek to nie uwierzę :)
perkenela pisze:Widzę,ze toczy się tutaj głównie męska rozmowa. Sama jestem jednak dziewczyną ale mogę opisać swoje wrazenia z feromonami. Zamówiłam tak jak pewnie większość. Z ciekawości. Nie żebym narzekała na brak powodzenia ponieważ jak mówi przysłowie każda potwora znajdzie swojego amatora jednak ciekawiło mnie czy rzeczywiście mają taki wpływ. Sprawiłam sobie niewielką buteleczkę Sexual Attraction ( dokładnie te: http://www.feromarket.pl/sexual-attraction-dla-niej.php ). Na początku byłam trochę zawiedziona bo nie pachniały ale już po pierwszym zastosowaniu czyłam się znacznie bardziej kobieco . Tłumaczyłam sobie to efektem placebo jednak widziąłam,że jestem po prostu bardziej atrakcyjna dla mężczyzn.Szczególnie koledzy w pracy się przymijali. Teraz widzę wyłącznie zaletę ponieważ feromony można stosować wraz z własnymi pefrumami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości