Zuzka_123 pisze:Cześć. Z wielką chęcią poznam mężczyznę znudzonego swoim małżeństwem, chcącego porozmawiać i być może nie tylko. Ja rownież mam męża i chciałabym móc z kimś wymienić się doświadczeniami. Jeśli jesteś zainteresowany zostaw proszę kontakt mailowy, odezwę się. Pozdrawiam
piotr-wolny28@o2.pl Mam 50lat i jestem żonaty i chce poznać kobietę która chcę coś zmienić w swoim życiu monotonnym nie ruinujac małżeństwa. Napisz na pocztę i możemy się poznać w następnym tygodniuZuzka_123 pisze:Cześć. Z wielką chęcią poznam mężczyznę znudzonego swoim małżeństwem, chcącego porozmawiać i być może nie tylko. Ja rownież mam męża i chciałabym móc z kimś wymienić się doświadczeniami. Jeśli jesteś zainteresowany zostaw proszę kontakt mailowy, odezwę się. Pozdrawiam
Meteusz... pisze:Zuzka_123 pisze:Cześć. Z wielką chęcią poznam mężczyznę znudzonego swoim małżeństwem, chcącego porozmawiać i być może nie tylko. Ja rownież mam męża i chciałabym móc z kimś wymienić się doświadczeniami. Jeśli jesteś zainteresowany zostaw proszę kontakt mailowy, odezwę się. Pozdrawiam
piotr-wolny28@o2.pl Mam 50lat i jestem żonaty chce poznać kobietę jak ja znudzona montownia małżeństwa i chce czegoś nowego nie niszcząc życia rodzinnego Jak jesteś zainteresowana to zostaw kontakt na poczcie mojej i możemy się spotkać w następnym tygodniu Resztę informacji przy rozmowie telefonicznej
Witaj,chętnie cię poznam jeśli jeszcze szukasz... tosi13102013@wp.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości