autor: agaagata » 2 listopada 2017, 22:24
Ja miałam problemy z zaufaniem do swojego faceta. On zawsze mi mówił, że nie mam się o co martwić, że zaczynam przesadzać itd.
Nie wierzyłam mu, czułam się jak wariatka, wciąż go podejrzewałam.
Byłam już naprawdę zdesperowana, nie wiedziałam co zrobić.
W końcu zadzwoniłam do wróżki w tej sprawie. Szczerze mówiąc to sama myślałam, że niewiele to pomoże. Jednak ona mi wszystko powiedziała! Doradziła jak, gdzie, i kiedy go przyłapać, no i się udało! Wszystko było tak jak powiedziała, bydlak jeszcze próbował mi wszystko "wyjaśnić"... A ta dziw** jeszcze miała uśmieszek na twarzy! Normalnie myślałam, że ją zabiję!!!
To było okropne, ale cieszę się, że skorzystałam z wróżki, bo inaczej pewnie wciąż bym była z tym sk**** co mnie zdradzał i wariatkę ze mnie robił!!!
Jeśli ktoś chce wiedzieć to była to wróżka pod numerem 708777127 i potem trzeba wpisać wewnętrzny 525, bo inaczej to chyba połączy z kimś innym. Na lodówce mam karteczkę z jej numerem w razie czego!
Nie pamiętam ile płaciłam za połączenie, ale mówią na początku rozmowy. Tragedii z ceną nie było, jedyna tragedia to mój były i mam nadzieję, że dostanie to na co zasługuje!!