grey_50 pisze:Ja korzystam z tego oleju shella 0w20, jest na prawde dobry dla silnika, utrzymuje go w czystości i nie mam też problemów z nadmierną ilością spalin, robiłem testy ze znajomym ostatnio.
Samatka pisze:Tez mam Shell Helix ultra ale pełen syntetyk SN 0W-20. Nie wiem czy o tym oleju piszesz, ale jeśli tak to u mnie się sprawdza.
atomowy krasnal pisze:A ten syntetyk shella, który rt używasz to nadaje się do każdego silnika?
baniak pisze:Ja tez mam zalany Shell . Cieszy mnie, ze coraz więcej osób ma świadomość, lub chce mieć świadomość tego jaki olej zalewa do auta. Duzo osób już tak jak mechanicy jeśli nie wie czegoś to wie gdzie szukać. Shell daje taką opcję z LubeMatch.
amarenum pisze:Lubematch to aplikacja Shella do dobierania oleju do konkretnego silnika. Korzystałem z niej swego czasu, jest na prawdę przydatna.
platerówka pisze:amarenum pisze:Lubematch to aplikacja Shella do dobierania oleju do konkretnego silnika. Korzystałem z niej swego czasu, jest na prawdę przydatna.
Aplikacja tzn że coś się pobiera na tel ze strony Shell? Bo gdzieś chyba czytałam, że coś podobnego jest na ich stronie internetowe.
wschodząca pisze:Shell LubeMatch to opcja znalezienia oleju do swojego auta zgodnie z zaleceniami producenta. Wchodzisz na strone shell.pl i bez problemu znajdziesz.
Gaster pisze:wschodząca pisze:Shell LubeMatch to opcja znalezienia oleju do swojego auta zgodnie z zaleceniami producenta. Wchodzisz na strone shell.pl i bez problemu znajdziesz.
A ile to LubeMatch kosztuje? Czeka mnie niedługo wymiana oleju wiec moze bym sprobowała.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości