Takie tematy na forum ludzie sorrrrry, ma ktoś problem gdzie indziej z tym iść, osobiście
Polecam jako pacjent Bardzo dobry specjalista , wzorowe podejście do pacjenta w gabinecie prywatnym jak i w poradni Eskulap.
Mariusz77098 pisze:Takie tematy na forum ludzie sorrrrry, ma ktoś problem gdzie indziej z tym iść, osobiście
Polecam jako pacjent Bardzo dobry specjalista , wzorowe podejście do pacjenta w gabinecie prywatnym jak i w poradni Eskulap.
Tomasz P. pisze:Mojej mamie operował woreczek żółciowy. Bez żadnego załatwiania, tak przypadło z SORu... Pozytywnie oceniam Pana Doktora. Kilka lat minęło i wszystko w porządku. Dzięki
Gość pisze:Może młodsza to się spodobać moze,i wtedy rózńe rzeczy ludzie robią,czy popełniają błędy.Jeżeli ktoś się poczuł dotknięty,to powinien to skonsultować z innym lekarzem,jak powinno wyglądać badanie,i wtedy należy coś z tym zrobić.
Gość pisze:Jakiś stukniety lekarz,a ****** śmiech i jakieś żarty to żeby odwrócić uwagę pacjenta!!! Zamiast się skupić i wyjaśnić wszystko.Byle kasę skasować , bo przyjmuje tu i tu i tam,kasa kasa kasa
Nie polecam pisze:Nie polecam tego gościa!!! Bylem u niego na wycięciu wrastających paznokci i typowy rzeźnik nie czekał az zacznie dzialac znieczulenie tylko na żywca ciał i wyciął mi az macierz paznokcia byle kasę wziąść i do przodu następny
EGE pisze:A czy któraś kobieta doświadczyła podobnej sytuacji jak ja w zeszłym roku, o czym pisałam na pierwszej stronie komentarzy? Chciałabym wejść w kontakt, porozmawiać, może razem nie będziemy bezsilne, razem nabierzemy mocy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości