Fuckman pisze:Poproszę wszystkich "profesorów" o definicję lewactwa, którą to nazwą tak bluzgacie we wszystkie strony; bo ja np nie mam pojęcia co to jest lewactwo. Ale taką prawdziwą definicję, a nie jak wszystkie Wasze teorie wyssaną z d..y. Od razu poproszę porównanie lewackich zachowań wynikających z definicji z zachowaniem osób które tak nazywacie. I przy okazji definicję prawicy, bo tu też widzę macie dużo do powiedzenia i zero pojęcia o temacie. Ja na ten przykład PISu nie znoszę, na PO patrzeć nie mogę; reszta to w ogóle śmiech. Może mnie olśni po Waszych wpisach, kim jestem ideologicznie. No, polski, najmądrzejszy narodzie...; słucham...
Gość pisze:No taki tu jeden jest BŁAZEN co zakłada 20 tematów na PiS, i jakoś też cicho siedzi!!! No zresztą co po takim można się spodziewać??? Jak nie ma pojęcia o niczym.Ale są inni mądrale i co ????? Bo bełkoczą byle bełkotac!;
Z ***** się nie dyskutuje, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem załatwi doświadczeniem. Chcecie niby merytorycznej rozmowy, a obrażanie już na wstępie? Zastanów się lepiej nad definicją " mohera" i zastanów się czy nie obrażasz przypadkiem kogoś Bliskiego, że swojego otoczenia.Prawy Lewak pisze:No, właśnie, gdzie jest ten kartoflany prowokator co to tylko trzy słowa potrafi napisać i to jeszcze z błędami. Pewnie za duży ciąg słów, musi parę dni trawić. Zagotowała mu się ostatnia szara komórka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości